389-768x576

„GOLAS 2017“ futbolo žaidynės

Balandžio paskutinę ir dvi gegužės mėnesio savaites buvo sujudimas mokinių tarpe, liejosi emocijos, aistros, kova aikštėje, nes vyko Šiaulių m. „GOLO-2017“ seniūnijų mokyklų futbolo žaidynės Gytarių dirbtinės dangos stadione. Jose dalyvavo dvi mūsų progimnazijos komandos: 2001-2003 m. ir 2004 m. ir jaunesnių.

Mūsų komandoms sekėsi skirtingai. Vyresniems buvo sunku kautis prieš gimnazistus, kurių komandose žaidė ir buvę mūsų progimnazijos mokiniai. Pogrupyje užimta garbinga antra vieta, aplenktos J. Janonio, „Saulėtekio“ gimnazijos. Tad į finalą nepatekome.

Tačiau šauniai pasirodė mūsų jaunieji futbolininkai. Jie negailėdami jėgų, atkaklumo, ryžto, nežiūrint į ligas ir traumas, „prasibrovė“ į finalines varžybas. Noras kovoti ir nepasiduoti finale, nežiūrint į oro sąlygas, davė rezultatų. Vyko atkaklios kovos. „Kudirkiečiai“ tapo III vietos laimėtojais. Nugalėjome po baudinių serijos čempionais tapusius „Romuvos“ moksleivius, bet pralaimėjome „Gytarių“  progimnazijos komandai, vėliau įveikėme Medelyno progimnaziją. Antra liko „Gytarių“ progimnazija, ketvirti- Medelyno progimnazija.

Šaunuoliai!!!

Komandai atstovavo: T.V. Bordinas; L. Petrauskas; K. Dabužinskas; E. Liaugminaitė; K. Liaugminaitė; D. Sajenko; E. Andrijauskas; T. Staškus; M. Talaišis; N.L. Vilkas.  Treneris: G. Briedis.